Prati nas

Show

šprajcovi na odmoru

Ponosni tata Šprajc pokazao djecu: ‘Sinovi Havaja’

Popularni voditelj Zoran Šprajc na Instagramu je objavio fotografiu u društvu dvojice sinova Mirona i Darjana. Osim njih, Šprajc ima i kćer Franku.

Objavljeno

|

foto: Zoran Šprajc/Instagram

Omiljeni TV voditelj Zoran Šprajc trenutno je na godišnjem odmoru, a da mu je doista dobro i da uživa u slobodnom vremenu pokazuje objavama na društvenim mrežama. Tako je prije neki dan svoje pratitelje počastio slikom u kupaćim gaćama, a sada javnosti napokon pokazao i svoje skoro već odrasle sinove.

Na Instagramu je objavio fotografiju u društvu sinova Mirona (18) i Darjana (16), svi obučeni u havajske košulje, te ispod slike napisao “Sinovi havaja”. Popularni voditelj, inače, ima i kćer Franku kojoj je 19 godina.

O tome kako izlazi na kraj s troje tinejdžera u kući, Šprajc je svojevremeno za Story rekao: “Za divno čudo, ta se gomila pubertetskih hormona u kući i ne osjeti. Svatko od njih cool je na svoj način, a savjete im više dajem nego što ih oni trebaju. Sve su to već mali-veliki ljudi koji imaju izgrađen svjetonazor, karakter i navike, pa mi se čini da roditelji ponekad uzaludno pokušavaju usmjeriti dijete u smjeru u kojem bi oni željeli. Moje je da poštujem njihov izbor i da im u tome pomognem koliko god to mogu.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.