Prati nas

Show

Stiže beba

Frano Lasić će u 66. godini četvrti put postati tata

Glumac iz prethodnih brakova ima troje djece – sinove Janka i Luku te kćer Linu.

Objavljeno

|

Koliko godina ima Frano Lasić?
Frano Lasić (Budva na pjeni, PR)

Dubrovački zavodnik, glumac i pjevač Frano Lasić, uskoro će još jednom postati otac i to u 66. godini života i to s 30 godina mlađom suprugom.

Prema pisanju srbijanskih medija, Milena Lasić je u sedmom mjesecu trudnoće. Ova beogradska umjetnica danas je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi trudnički trbuh uz poruku: “Navire inspiracija u trudničkim danima.”


Lasić s prvom suprugom Majom Nikšić ima sina Janka. Nakon toga, 1983. godine oženio se s Ljiljanom iz Beograda, a brak je potrajao samo 21. dan. 1993. godine oženio je slovensku manekenku Živu Stupnik. S njom ima kćer Linu i sina Luku.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP