Prati nas

Show

Stiže beba

Frano Lasić će u 66. godini četvrti put postati tata

Glumac iz prethodnih brakova ima troje djece – sinove Janka i Luku te kćer Linu.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Koliko godina ima Frano Lasić?
Frano Lasić (Budva na pjeni, PR)

Dubrovački zavodnik, glumac i pjevač Frano Lasić, uskoro će još jednom postati otac i to u 66. godini života i to s 30 godina mlađom suprugom.

Prema pisanju srbijanskih medija, Milena Lasić je u sedmom mjesecu trudnoće. Ova beogradska umjetnica danas je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi trudnički trbuh uz poruku: “Navire inspiracija u trudničkim danima.”


Lasić s prvom suprugom Majom Nikšić ima sina Janka. Nakon toga, 1983. godine oženio se s Ljiljanom iz Beograda, a brak je potrajao samo 21. dan. 1993. godine oženio je slovensku manekenku Živu Stupnik. S njom ima kćer Linu i sina Luku.

.

Show

Violeta iz Boljeg života je ljepotica i u 59. godini

Za Lidiju Vukičević vrijeme kao da je stalo. Ova atraktivna glumica plijeni izgledom kao i prije 30 godina dok je glumila u Boljem životu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Sjećate li se Violete iz Boljeg života? Za zanosnom crnog uzdisali su muškarci diljem bivše države, a žene su željele izgledati poput nje. No čak ni 30 godina nakon završetka emitiranja legendarne serija, glumica Lidija Vukičević ne izgleda ništa manje zanosno.

Na svojem Instagram profilu pokazala je kako uživa na crnogorskom primorju te svojim izgledom ostavila obožavatelje bez teksta. Naime, zanosna Lidija ima 58 godina.


Naravno, pratitelji na Instagramu zasuli su je komplimentima te se požalili da bi im od prizora moglo zastati srce.

Inače, osim glumom, Lidija se bavila i politikom. 2004. se učlanila u Srpsku radikalnu stranku, a 2007. godine je postala i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Politička karijera joj je trajala do 2012. kad je skupština raspuštena, a stranka na idućim izborima nije prešla izborni prag i ušla u parlament.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP