Prati nas

Vijesti

Gdje čeljad nije bijesna...

Milanović: ‘Djeci je mjesto u školama, moramo biti prilagodljivi i tolerantni’

Fizički boravak u školama nezamjenjiv je način obrazovanja i uz svu prednost tehnologije i sve što ona pruža i ostaje jedini način cjelovitog formiranja djece i mladih, misli predsjednik.

Objavljeno

|

Zoran Milanović obećava otpuštanje HDZ-ovaca.
Zoran Milanović (screnshot: HRT)

Povodom početka nove školske godine, učenicima, roditeljima i nastavnicima se obratio predsjednik Zoran Milanović. Kaže, prvi je dan još jedne nove školske godine, ali toliko drugačije od svih do sada.

“I baš zato želim istaknuti kako je jako važno da se djeca vraćaju u škole, u školske klupe. Djeci je mjesto u školama, koje ništa ne može zamijeniti. Jasno u ovoj situaciji koju imamo ključno je osigurati ne samo sve odgojno-obrazovne potrebe djece, nego i zaštitu njihova zdravlja”, kazao je u video poruci.

“Svi sudionici odgojno-obrazovnog procesa trebaju biti tolerantni i prilagodljivi u novim uvjetima u kojima se učenici, nastavnici i roditelji nalaze. Fizički boravak u školama nezamjenjiv je način obrazovanja i uz svu prednost tehnologije i sve što ona pruža i ostaje jedini način cjelovitog formiranja djece i mladih”, dodao je.

“Kao društvo uspijevamo se nositi s problemom epidemije svjetskih razmjera. Uvjeren sam kako u svima nama ima čvrstine i odgovornosti da odgojno-obrazovni sustav također održimo cjelovitim i sigurnim”, zaključio je Milanović.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.