Prati nas

Vijesti

Nigdje?

Milanović: ‘U Hrvatskoj se nigdje ne gladuje. Dapače, previše se jede!’

Došla je riba iz Splita, nitko je nije htio kupiti i tako sam došao tamo. Samo dvaput sam bio tamo u vrlo uskom društvu. Mogao sam isto tako biti u Vili Weiss, kazao je predjednik o boravku u klubu Dragana Kovačevića.

Objavljeno

|

Zoran Milanović obećava otpuštanje HDZ-ovaca.
Zoran Milanović (screnshot: HRT)

“U Hrvatskoj se, srećom, nigdje ne gladuje. Dapače, previše se jede. Čak ima ostataka i viškova. Ali mora postojati mehanizam balansa”, izjavio je predsjednik Zoran Milanović na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana Grada Donjeg Miholjca.

Time se referirao i na detalj iz afere Janaf s obzirom na to da je ranije potvrdio kako je bio u klubu Dragana Kovačevića, pritvorenog šefa državne tvrtke. Naime, objasnio je da je došao u nelegalni klub, koji sad već nazivaju i muzejom korupcije, kako bi od prijatelja uzeo višak hrane, koja bi se inače bacila. “To me zvao prijatelj iz Dalmacije. Bilo je puno hrane koju je trebao baciti jer ju nije imao kome dati. I onda smo se našli tamo jer je bilo praktičnije”, kazao je.

Danas je pak otkrio još nekoliko detalja. “Došla je riba iz Splita, nitko je nije htio kupiti i tako sam došao tamo. Samo dvaput sam bio tamo u vrlo uskom društvu. Mogao sam isto tako biti u Vili Weiss. Pustimo simbolički kapital, ja sam bio u potpuno drugačijem društvu i nisam se tamo pojavljivao na Martinju”, rekao je predsjednik i potvrdio da je tamo razgovarao s načelnikom Glavnog stožera HV-a Robertom Hranjom.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.