Prati nas

Show

Uživa

Tereza Kesovija o ljetu iz snova: ‘U raju sam! Spavaš li mirno Mele Gibsone?’

Podsjetimo, nekako u ovo vrijeme prošle godine Tereza je također objavila snimku svojih ljetnih radosti. Pokazala je kako vesla u gumenom kajaku te pokazala kako je izvrsnoj formi, iako je bila na pragu 81. godine.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

foto: Tereza Kesovija/Instagram

Najaktivnija hrvatska pjevačica “stare garde”, Tereza Kesovija (81), doživljava ljeto iz snova. Kako je objavila na Instagramu, odmara se na Drveniku.

“Mad Max je ostavio svoj voziček na Drveniku a mi smo ga ‘posudile’ da bi stigle do trajekta. Spavaš li mirno, Mel Gibsone?” napisala je uz fotografiju na kojoj se vidi u neobičnom vozilu kojim upravlja golišavi muškarac.


Dan kasnije, objavila je i fotografije sebe na pučini, ali i u bazenu. Kaže, ako postoji raj na Zemlji, onda je ona u njemu.

Podsjetimo, nekako u ovo vrijeme prošle godine Tereza je također objavila snimku svojih ljetnih radosti. Pokazala je kako vesla u gumenom kajaku te pokazala kako je izvrsnoj formi, iako je bila na pragu 81. godine.

.

Show

Violeta iz Boljeg života je ljepotica i u 59. godini

Za Lidiju Vukičević vrijeme kao da je stalo. Ova atraktivna glumica plijeni izgledom kao i prije 30 godina dok je glumila u Boljem životu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Sjećate li se Violete iz Boljeg života? Za zanosnom crnog uzdisali su muškarci diljem bivše države, a žene su željele izgledati poput nje. No čak ni 30 godina nakon završetka emitiranja legendarne serija, glumica Lidija Vukičević ne izgleda ništa manje zanosno.

Na svojem Instagram profilu pokazala je kako uživa na crnogorskom primorju te svojim izgledom ostavila obožavatelje bez teksta. Naime, zanosna Lidija ima 58 godina.


Naravno, pratitelji na Instagramu zasuli su je komplimentima te se požalili da bi im od prizora moglo zastati srce.

Inače, osim glumom, Lidija se bavila i politikom. 2004. se učlanila u Srpsku radikalnu stranku, a 2007. godine je postala i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Politička karijera joj je trajala do 2012. kad je skupština raspuštena, a stranka na idućim izborima nije prešla izborni prag i ušla u parlament.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP