Prati nas

Vijesti

Koronakriza

Bandić: Parkiranje oko zdravstvenih ustanova do daljnjega neće se plaćati

Na ovaj način mi u Gradu Zagrebu, odričući se dijela prihoda od prodaje parkirnih karata, izražavamo razumijevanje i podršku našim sugrađanima, piše Bandić.

Objavljeno

|

Prvomajski grah u Maksimiru, 2019.
foto: Sandro Bura

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na službenom profilu na Facebooku objavio je da se do normalizacije epidemiološke situacije ukida plaćanje parkinga oko zdravstvenih ustanova u Gradu Zagrebu.

“Drage moje Zagrepčanke i Zagrepčani, želim Vas obavijestiti da sam donio odluku o uvođenju besplatnog parkiranja oko svih zdravstvenih ustanova u Gradu Zagrebu!

U trenucima kada je epidemija koronavirusa ušla u dramatičnu fazu i kada se opterećenost zdravstvenog sustava približava vrhuncu, ovom odlukom želim bar donekle olakšati našim sugrađanima koji imaju potrebu za odlaskom u zdravstvene ustanove.

Oglas

Na ovaj način mi u Gradu Zagrebu, odričući se dijela prihoda od prodaje parkirnih karata, izražavamo razumijevanje i podršku našim sugrađanima, te pozivamo i druge gradove da učine isto. Ova mjera bit će na snazi dok se epidemiološka situacija ne normalizira. S poštovanjem, Vaš gradonačelnik!” stoji u gradonačelnikovoj poruci na Facebooku.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.