Prati nas

Vijesti

Bilo je i vrijeme

Rastjeran tulum kod HNK, Bandić: ‘Ovo će trajati još dva-tri tjedna, imam božje proviđenje’

U protekla 24 sata u gradu Zagrebu zabilježeno je 286 novih slučajeva zaraze koronavirusom te je za 830 osoba izrečena mjera samoizolacije.

Objavljeno

|

Milan Bandić (screenshot: Youtube)

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirao je sinoćnju intervenciju u kojoj su gradski redari i policajci prekinuli okupljanje pred zgradom Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

“Sinoć su kod HNK uredovali redari, moramo se pridržavati pravila. Ispričavam se mladim ljudima. Neka se suzdrže ovo vrijeme. Proći će i ta korona pa ćemo disati svi punim plućima kod HNK i piti pivu na štengama. I ja ću s njima popiti, iako ne smijem”, izjavio je Bandić.

“Ovo će trajati još dva, tri tjedna, a onda ćemo ići silaznom putanjom. Nisam neki stručnjak, ali imam ja malo i božjeg proviđenja”, rekao je Bandić dodavši da je Arena spremna u slučaju potrebe prihvata oboljelih.

U protekla 24 sata u gradu Zagrebu zabilježeno je 286 novih slučajeva zaraze koronavirusom te je za 830 osoba izrečena mjera samoizolacije.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.