Prati nas

Vijesti

Promjenjiva vlada

Kosor kritizirala Vladu: Opasno!

S blažim mjerama postižemo bolje rezultate. Hrvatska je među sedam najboljih zemalja, govorio je prije tri dana ministar Beroš.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Jadranka Kosor (screenshot N1)

“Kad su udruge bolničkih liječnika dramatičnim pismom tražile stroge mjere rečeno im je da mi s blagim mjerama imamo i bolje rezultate od onih sa baš strogim mjerama. A sad veli da je situacija ozbiljna i idu strože mjere. Opasno!” Komentar je to bivše premijerke Jadranke Kosor koji je objavila na Twitteru.

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković (HDZ) jutros je objavio: „Mjere su očito usporile širenje epidemije, no ne koliko smo htjeli. Trebamo napraviti dodatne napore da se smanji pritisak na zdravstveni sustav. Zbog toga, razgovarali smo kako bi Stožer izradio paket novih mjera kojima ćemo nastojati organizirati život i rad, da se smanji intenzitet širenja epidemije.“


Samo prije tri dana ministar zdravstva Vili Beroš je izjavio: “S blažim mjerama postižemo bolje rezultate. Hrvatska je među sedam najboljih zemalja po broju zaraženih na milijun stanovnika. Austrija, Slovenija i Belgija su znatno lošije od nas.”

Berošu je jutros dijagnosticirana zaraza koronavirusom.

.

Vijesti

Premijer Plenković je, za svaki slučaj, odredio svojeg zamjenika

Plenković je podsjetimo od subote u samoizolaciji, a nakon što je potvrđeno da mu je supruga pozitivna na novi koronavirus. U ponedjeljak je i samom premijeru potvrđena infekcija koronavirusom.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

U slučaju da ne bude mogao obavljati premijerske dužnosti, premijera Andreja Plenkovića mijenjati će ministar branitelja koji tako postaje prvi potpredsjednik Vlade RH.

“Predsjednik Vlade odredio je potpredsjednika Tomu Medveda da ga mijenja u slučaju spriječenosti, no zasad za time nema potrebe. Vlada najnormalnije funkcionira, a predsjednik Vlade osjeća se dobro i obavlja sve aktivnosti i obveze od kuće”, poručio je glasnogovornik Vlade.


Plenković je podsjetimo od subote u samoizolaciji, a nakon što je potvrđeno da mu je supruga pozitivna na novi koronavirus. U ponedjeljak je i samom premijeru potvrđena infekcija koronavirusom. Sjednicu vlade vodio je preko video veze.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP