Prati nas

Vijesti

Upozorenje

Bandić nakon potresa: ‘Ne smijemo zaboraviti na zdravlje i nevidljivog neprijatelja’

Na sreću, za sada nema informacija o težim posljedicama, nadam se da će tako i ostati, kaže gradonačelnik.

Objavljeno

|

Milan Bandić (screenshot: Youtube)

Snažan potres jutros je u 6:28 zatresao velik dio središnje Hrvatske, a osjetio se jako i u Zagrebu. Epicentar je bio kod Petrinje, magnituda potresa iznosila je 5.0 prema Richteru, a intenzitet u epicentru VII stupnja EMS ljestvice, stoji u priopćenju Seizmološke službe.

“Dragi moj, na zagrebačkom području opet smo, nažalost, osjetili snažno podrhtavanje tla. Na sreću, za sada nema informacija o težim posljedicama, nadam se da će tako i ostati”, objavio je na službenim gradskim stranicama gradonačelnik Milan Bandić.

“Međutim, u slučaju bilo kakve potrebe – otvorene su besplatne telefonske linije putem kojih, dragi sugrađani, možete zatražiti pomoć ili potrebnu asistenciju gradskih službi. Teška je ovo godina za sve nas, ali moramo biti zajedno i ne smijemo niti u ovim trenucima zaboraviti na zdravlje i nevidljivog neprijatelja”, kazao je gradonačelnik.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.