Prati nas

Show

Frano i Milena Lasić postali su roditelji dječačića

Mama i beba osjećaju se dobro, a brojnu su im prijatelji i obožavatelji na društvenim mrežama čestitali na prinovi.

Objavljeno

|

Koliko godina ima Frano Lasić?
Frano Lasić (Budva na pjeni, PR)

Poznati glumac i pjevač Frano Lasić i njegova supruga Milena postali su ponosni roditelji dječačića. O sretnoj vijesti prvi su izvijestili mediji u Srbiji, gdje sretni par živi te su kazali kako je Milena rodila u subotu, svega par dana prije termina.

Ona i beba osjećaju se dobro, a brojnu su im prijatelji i obožavatelji na društvenim mrežama čestitali na prinovi.

Frano (66) i Milena (36), inače likovna umjetnica, vjenčali su se prije pet godina nakon tri godine veze, a dijete je došlo kao kruna njihove ljubavi. O njihovoj vezi koja odolijeva velikoj razlici u godinama, Milena je svojedobno za Jutarnji rekla: “Svi sada pišu i čude se kako će Frano sa 66 godina postati otac. Gledajte, pa mi smo već osam godina zajedno i trudimo se čuvati svoju privatnost i držati podalje od medija. Dovoljna je moja izjava. Iskreno, zgrozim se kada pročitam komentare na račun naših godina. A ne želim se pretvarati da ih ne čitam.”

Inače, Lasiću je ovo četvrti brak i četvrto dijete. S prvom suprugom Majom Nikšić ima 33-godišnjeg sina Janka, nakon toga je tek 21 dan izdržao u braku s Beograđankom Ljiljanom, da bi se potom 1993. vjenčao sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik te dobio kćer Linu i sina Luku.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.