Prati nas

Vijesti

Pantovčak

Milanović se cijepio: Cijepite se!

Uoči početka sjednice Vlade u NSK, cijepit će se i ministri koji nisu preboljeli koronu.

Objavljeno

|

Zoran Milanović

Predsjednik Zoran Milanović pred kamerama cijepio se protiv koronavirusa. Nakon njega, na Pantovčaku, cijepio se i načelnik glavnog stožera Oružanih snaga Robert Hranj.

“Pozivam sve koji žele ali i one koji ne žele da se cijepe, i ono sigurno pomaže. Mislim da u onom trenu kada više cjepiva nego onih koji su se voljni cijepit, da će doći do preokreta. To je bolje, a ne manje loše. To je sve što mogu reći”, kazao je Milanović.

Uoči početka sjednice Vlade u NSK, cijepit će se i ministri koji nisu preboljeli koronu, a to su ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar financija Zdravko Marić, ministar obrane Mario Banožić, ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, ministar gospodarstva Tomislav Ćorić, ministar graditeljstva i prostornog uređenja Darko Horvat, ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, ministrica poljoprivrede Marija Vučković te ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.