Prati nas

Vijesti

Reakcije

Milanović uživa u svojim svađalačkim statusima, no što kažu građani?

Očekivano, iako su njegovu biračku bazu činili građansko-lijevi birači, hvalospjeve ovih dana predsjednik ubire upravo od desnice koja je oduševljena njegovim nasrtajima na lijevi dio civilne scene i potpunim nerazumijevanjem tema u koje se upušta.

Objavljeno

|

Zoran Milanović o mirovinama
Zoran Milanović (screenshot. HTV)

Predsjednik Zoran Milanović već danim zabavlja javnost serijom komentara na Facebooku, a kojima se obračunava s feminističkom scenom i pravobraniteljicom za ravnopravnost spolova Višnjom Ljubičić.

Po prvi puta Hrvatska tako ima predsjednika koji se upušta u sasma osobne kvalifikacije onih koji ga se usude kritizirati pa je udrugu B.a.b.e. nazvao “logičarkama” i punomoćnicama glumice Ume Thurman, Višnju Ljubićić “takozvanom pravobraniteljicom”, dok je danas s predsjedničkog trona nasrnuo na građanku Vedranu Rudan, kvalificiravši je kao “polupismeno, vulgarno piskaralo”.

Očekivano, iako su njegovu biračku bazu činili građansko-lijevi birači, hvalospjeve ovih dana predsjednik ubire upravo od desnice koja je oduševljena njegovim nasrtajima na lijevi dio civilne scene i potpunim nerazumijevanjem tema u koje se upušta. Štoviše, nasrtaje na institucije Milanović, poput donedavnih protivnika, naziva borbom “protiv fašističko-boljševičkog terora u javnom prostoru” te “borbom za slobodu govora”.

Pa mu tako u komentarima novi obožavatelji sugeriraju da mu je još jedan mandat osiguran, ako se riješi animoziteta prema ustaškom pozdravu “za dom spremni”. “Ugodno iznenađenje”, “predsjednik koji se usudi” i “konačno naš predsjednik”, samo su neke od brojnih pohvala koje je zadnjih dana ubrao.

“Svaka Vam je na mjestu! Divim se Vašoj pameti, izravnosti i iskrenosti”, komentar je obožavateljice Sanele iz Rijeke.

“Bravo gospodine predsjedniče! Gazi neobrazovanie libtardske nejebljive feministknje bez ikakve milosti! Debilke moraju znati da su debilke i gdje im je mjesto! Hvala ti Zoki!” riječi su produhovljene Mie koja nije našla vremena za popuniti profil na Facebooku.

“S takvim stavom dobit ćeš glas Zorane i od mene koji inače ne glasam na izborima, a i od mnogih drugih koji možda i nisu glasali za tebe. Samo tako i nemoj se uvijati pred nikim”, oduševljeno je otipkao anonimni Morski Vuk.

No, nemaju baš svi razumijevanja za predsjednikov egzibicionizam na društvenim mrežama pa se čini da Milanović više ne može računati na dobar dio birača koji su ga zaokružili na izborima.

“Joj predsjedniče, idem objaviti status o vama na svom profilu. Jedva čekam da se osvrnete i na mene jednom reakcijom. Znate li onu da besposlen pop i jariće krsti?” napisala mu je Suzana.

“Hahaha, ovim statusom si nadmašio tu babu, well done“, cinično je komentirao Sanjin iz Rijeke.

“Uloga predsjednika države je da odgovara svakoj babi ili piskaralu pored toliko ozbiljnih problema?” pitala je Vanja iz Zagreba.

“Kako te je pomela. Nije tvoj komentar iznenađenje. Nikada nisi volio da te netko poklapa ili ti se suprotstavlja. Ti si savršen predsjednik jer si slika većine Hrvata. A ona te sjajno opisala. Šteta što si toliko iskompleksiran”, riječi su komentatora Borisa.

“Samo naprijed! Bez ikakve sumnje ćeš izgubiti ono malo glasova koji su te učinili tom smiješnom i beskorisnom institucijom tzv. predsjednika u Hrvata. Očito da bahati guzonjin sin ne može biti ništa drugo nego ono što je. S Trumpom pod rukicu u vulgarnosti, mizoginiji, idiotluku”, zaključila je Zorica iz Zagreba.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.