Prati nas

Vijesti

Odlazak

Pogreb Milana Bandića biti će na Mirogoju, počivat će među ‘običnim’ građanima

Večeras će od 18 sati u čast preminulome gradonačelniku svijetliti fontane u Ulici Hrvatske bratske zajednice, poznatije kao “Bandićeve fontane”.

Objavljeno

|

foto: zagreb.hr

U 66. godini noćas je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh umro zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Za sada se zna da će se svečana komemoracija održat u utorak u 11 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu. Posljednji ispraćaj održat će se u srijedu u 12 sati na zagrebačkom Mirogoju, priopćeno je iz Grada Zagreba.

Dodaju i kako će večeras od 18 sati u čast preminulome gradonačelniku svijetliti fontane u Ulici Hrvatske bratske zajednice, poznatije kao “Bandićeve fontane”.

Oglas

Neslužbeno se doznaje da Bandić neće biti pokopan u mirogojskoj Aleji velikana, već uz “obične” građane, među kojima je, poručuju iz gradske uprave, bio i tijekom života. Večernji list je objavio, s obzirom da Bandić nije za života odlučio gdje želi biti pokopan, da će počivati u grobnici izvan starog dijela groblja, koja se slučajno nalazi u blizini Većeslava Holjevca i narodnih heroja.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.