Prati nas

Show

Pozitivan stav

Matija Vuica: Šezdesete su nove tridesete!

‘Ja neću čekati da sve prođe, jer tek smo u repu drugog vala (kažu). Pa treći, četvrti, prođe mi život’, kaže dizajnerica.

Objavljeno

|

Matija Vuica (foto: Sandro Bura)

Glazbenica i dizajnerica Matija Vuica (62) na Instagramu je objavila što misli o starenju i godinama: “Uf baš se dobro osjećam u ovim ranim šezdesetima, proglašavam ih novim tridesetima.”

“Jest da mi ova pandemičetina ide na živce, ko‘ i svakome, ali više zato što nemam s kime podijeliti veselje jer je većina u pandemičnoj depresiji. Ali Bože moj, mogu ja i sama slaviti svoje nove tridesete. Ja neću čekati da sve prođe, jer tek smo u repu drugog vala (kažu). Pa treći, četvrti, prođe mi život. Nego punim – zdravim plućima naprijed, veselje, rad, red i disciplina duha. Odoh malo pozirati. A vama želim isto što i sebi … ‘di ćeš bolje”, zaključila je Matija.


Vuica je rođena 19. srpnja 1958. godine u Metkoviću. Pjevačku karijeru započela je sa grupom Trotakt projekt 1981. godine. Alternativni rock novovalnog prizvuka kojeg je sastav njegovao, te poseban imidž, svrstao ih je u kultne sastave 1980-ih godina. Poslije će grupa promijeniti ime u Gracia, čiju okosnicu do danas čine Matija Vuica i njen životni partner Jurica Popović.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP