Prati nas

Mozaik

Čestitke!

Miljenik žena Boris Novković u 54. godini još je jednom postao tata

1992. godine oženio je glumicu Bojanu Gregorić, no brak je potrajao svega pet godina. Tri godine kasnije na promociji albuma upoznao je mladu novinarku Luciju Matić…

Objavljeno

|

Boris Novković (screenshot: CMC)

Popularni pjevač Boris Novković u 54. godini života četvrti je put postao otac. Njegova partnerica, studentica modnog dizajna i ‘Najseksi Hrvatica’ 2016. godine, Iris Volf rodila je sina, javio je Tportal. Dječak je rođen jučer, u utorak, u podne u zagrebačkoj bolnici Merkur carskim rezom.

‘Kao i svaki put kad sam postao otac tako mi je i ovaj dan jedan od najsretnijih u životu. Sve je prošlo u najboljem redu s mamom i bebom i jedva čekam da dođu kući’, rekao je za Tportal Boris Novković. Glazbenik iz braka s Lucijom Matić ima dva sina, desetogodišnjeg Nou i sedmogodišnjeg Bona.

1992. godine oženio je glumicu Bojanu Gregorić, no brak je potrajao svega pet godina. Tri godine kasnije na promociji albuma upoznao je mladu novinarku Luciju Matić. Kako je priznao, zaljubio se na prvi pogled. Nakon tri godine veze odlučili su se na brak. 2012. godine razveo se od Lucije kako bi se posvetio vezi s umjetnicom Ivom Višošević. Vezu su okončali krajem 2015. godine. Iste je godine upoznao 19 godina mlađu Zadranku Ines Katić, kojoj je posvetio i pjesmu. Iduće godine su se vjenčali, a brak je potrajao svega do siječnja 2017. godine.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.