Prati nas

Show

Vremeplov

Zoran Šprajc je Instagram objavom otputovao više od 20 godina u prošlost

Zoran Šprajc je na Instagramu objavio snimku staru više od 20 godina i podsjetio fanove kako je tada izgledao.

Objavljeno

|

Šrajc se tetovirao
foto: Zoran Šprajc/Instagram

Poznati televizijski voditelj Zoran Šprajc na svojem se Instagram profilu prisjetio sad već davne 1998. godine i objavio svoju snimku iz tog vremena. Šprajc je u to vrijeme radio na HTV-u i vodio emisiju Zlatno grlo. Njegov zaštitni znak – prosijeda kosa – tada je još bila tamna, a bradice po kojoj je danas poznat, u ono vrijeme još nije bilo.

“Blast from the past”, napisao je u komentaru uz objavljeni video, a ubrzo su se zaredali i komentari nostalgičnih obožavatelja.

“Predobro”, “Ajme fora”, “Kakva furka”, “Ja samo glas prepoznala”, “Ajme mladosti i kosiceeee”, bili su još neki od komentara.

Poznati kuhar Mate Janković, osvrnuo se, pak, na naziv emisije koju je tada Šprajc vodio – Zlatno grlo – te mu napisao: “Bolje zlatno nego duboko”, referirajući se na poznati erotski film.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.