Prati nas

Vijesti

Nova razina

Milanović o Domovinskom pokretu: Štrace!

I prije drugog kruga lokalnih izbora, predsjednik je tvrdio da je u Zagrebu stvar već riješena.

Objavljeno

|

Milanović o mirovinama
Zoran Milanović (screenshot: Youtube)

Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović komentirao je rezultate izbora, prvenstveno tvrdnje iz pobjedničkog Možemo da je Domovinski pokret vodio kampanju kakva se viđa u Vučićevoj Srbiji.

“Ne postoji Domovinski pokret. Ne može na čelu Domovinskog pokreta biti netko tko je iz Osijeka pobjegao u Ameriku i tamo se vucarao po nekim klubovima i maltene se prikazuje kao Bruno Bušić. Ne priznajem Domovinski pokret. Ne može to svaka štraca koristiti kako hoće, mi smo domoljubi, a vi izdajnici – ne može to svatko koristiti kako hoće”, rekao je Milanović.

Milanović je ovu izjavu dao nakon sudjelovanja na Konferenciji za voditelje udruga osoba s invaliditetom koju organizira Hrvatski savez udruga s tjelesnim invaliditetom u sklopu prve godine provedbe trogodišnjeg Programa “Socijalizacija, edukacija i rekreacija osoba s invaliditetom”. 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.