Prati nas

Vijesti

Prilagođeno

Praznik rada: Radno vrijeme trgovina na 1. maj 2021.

Na praznik rada u Hrvatskoj će poslovnice trgovačkih lanaca raditi po prilagođenom radnom vremenu. Ako kupovinu niste stigli obaviti tijekom prijepodneva, provjerite do kada rade vama najbliže trgovine.

Objavljeno

|

foto: mv

Konzum

Poslovnice Konzuma danas će zatvoriti vrata u različito vrijeme, no najkasnije do 17 sati. Neke trgovine radit će do podneva. Svoju trgovinu potražite na ovom linku.

Lidl

Lidlove poslovnice zatvorit će se u 14 sati.

Spar i Interspar

Ovisno o lokacije, poslovnice Spara i Interspara zatvorit će se u 14, 17 ili 21 sat. Više pogledajte na ovom linku.

Kaufland

Ovisno o lokaciji, dio trgovina zatvorit će se u 14 sati, dio u 15, a neke će biti otvorene sve do 18 sati. Više pogledajte na ovom linku.

Plodine

Na njihovim stranicama nema podataka o posebnom radnom vremenu za Praznik rada. U podacima o radnom vremenu trgovina, ovisno o lokaciji, piše da subotom rade do 21 ili 22 sata.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.