Prati nas

Vijesti

Vremenska prognoza

Izdržite, vrućinama se nazire kraj!

“Prema večeri postoji mala vjerojatnost za pokoji mali lokalni pljusak i to uz granicu sa Slovenijom.

Objavljeno

|

Gacka (foto: Igor Popovic/Scopio)

Toplina koja je dolazila proteklih dana danas će posustati, javlja HRT. Naime, sa sjevera se približava hladna fronta.

“Ona danas neće toliko utjecati na vrijeme u Hrvatskoj, više će utjecati sutra. Zbog toga će danas u Hrvatskoj prevladavati sunčano vrijeme, uglavnom suho i vruće”, rekla je Petra Mikuš Jurković iz Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Naglasila je kako je jutro u unutrašnjosti obilježilo sunčano vrijeme: “Temperatura zraka je između 16 i 20 stupnjeva Celzijevih stupnjeva. Mirno je, gotovo bez vjetra. Danju će zapuhati do umjereni jugozapadni vjetra i zapadni, a temperatura će porasti između 30 i 35 Celzijevih stupnjeva. Najviše vrijednosti su rezervirane za istok i unutrašnjost Dalmacije.”

“Prema večeri postoji mala vjerojatnost za pokoji mali lokalni pljusak i to uz granicu sa Slovenijom. Na Jadranu je između 22 i 25 jutarnja temperatura, a Split je u 7 sati imao već 27 stupnjeva i Dubrovnik s 28. U Dalmaciji danju prevladavat će sunčano i vedro i temperatura zraka bit će između 30 i 35”, rekla je Mikuš Jurković.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.