Prati nas

Vijesti

Bez pozivnice

Na Velesajmu gužva, došlo je preko 1000 ljudi koji se žele cijepiti preko reda

Razlog je taj što se neki Zagrepčani pošto-poto žele cijepiti prije odlaska na godišnje odmore.

Objavljeno

|

Gužva na Velesajmu (screenshot: Index/Facebook)

Od jutros se pred cjepnim mjestom na Zagrebačkom velesajmu stvaraju ogromne gužve. Zagrepčani na iznimno visokim temperaturama i bez zaštite od sunca čekaju i preko dva sata na dozu cjepiva protiv koronavirusa.

U Nastavnom zavodu dr. Andrija Štampar doznaje se da su na cijepljenje pozvali 6000 osoba, no došla ih je znatno više – čak 1000 onih koji pozivnicu nisu dobili. Razlog je taj što se neki Zagrepčani pošto-poto žele cijepiti prije odlaska na godišnje odmore.

“Zovem gradonačelnika Tomislava Tomaševića i ravnatelja Nastavnog zavoda dr. Andrija Štampar Zvonimira Šostara vezano uz gužve na Velesajmu. Do sada su bili dobro organizirani, očekujem od njih da se ova situacija u najkraćem roku riješi!” kaže ministar zdravstva Vili Beroš. Kako doznaje N1, oni koji su došli bez pozivnice – neće biti cijepljeni.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.