Prati nas

Vijesti

Izborno obećanje

Novi gradonačelnik Makarske obećao je bolji život umirovljenicima

Ispuni li novi gradonačelnik dana obećanja, za makarske umirovljenike stižu bolji dani.

Objavljeno

|

foto: Kookay/Pixabay

U Makarskoj je izvršena primopredaja vlasti između bivšeg HDZ-ova gradonačelnika Jure Brkana i novoizabranog gradonačelnika SDP-ovca Zorana Paunovića. Novi gradonačelnik u svojem je programu značajno mjesto posvetio umirovljenicima.

Tako, između ostalog, namjerava provesti potpunu digitalizaciju gradske uprave i unaprijediti rad cjelokupnog sustava javnih usluga. Umirovljenicima će nova gradska vlast osigurati olakšice i pogodnosti, a koje će se manifestirati u takozvanoj zlatnoj kartici. Uz to, umirovljenicima će se omogućiti društvene i sportske aktivnosti i novi Dom umirovljenika.

“Transparentnost prema medijima i građanima je naš imperativ, o tome smo govorili u kampanji i promjenu na tom polju građani Makarske osjetit će vrlo skoro”, ustvrdio je Paunović nakon preuzimanja funkcije.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.