Prati nas

Vijesti

Crna kronika

Žena (73) u Makarskoj umrla nakon što ju je muškarac odgurnuo i šutnuo joj psa

Policija poziva očevice da se jave na broj 192. Žena je preminula, unatočk pokušajima reanimacije.

Objavljeno

|

Nazvala ju je lažna bankarica i rekla da novac ostavi na cesti.
ilustracija: S. Bura/mj

Makarska policija jutros je dobila poziv upomoć uznemirene žene (73) koju je na ulici odgurnuo muškarac da bi potom i njenog psa udario nogom. Po tom pozivu, ženi je pozlilo. Nakon pružene reanimacije, preminula je.

Muškarac je uhićen i nalazi se u prostorijama policije, potvrdila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska. Index neslužbeno doznaje da je žena imala 73 godine, a muškarac kojeg je policija privela 40.

“O događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo. Na mjestu događaja obavlja se očevid kao i druge mjere i radnje kako bi se u tvrdile sve činjenice i okolnosti u događaju”, poručili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Policija poziva očevice da se jave na broj 192.

Oglas

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.