Prati nas

Vijesti

Milanović o Bandićevoj vladavini: Gore od komunizma!

Zaključio je da je to bila unaprijed organizirana pljačka grada i ustvrdio kako je to govorio odmah kad je Bandića izbacio iz stranke.

Objavljeno

|

Zoran Milanović (screnshot: HRT)

Predsjednik Zoran Milanović komentirao je antikorupcijsku istragu u kojoj se zaredao niz uhićenja bliskih suradnika bivšeg gradonačelnika Milana Bandića. Kaže, ono što je Zagreb preživio u zadnjih dvadeset godina gore je od komunizma. “Posebice posljednjih 20 godina komunizma jer ti ljudi bar nisu krali”, objasnio je.

“Ta bijeda koja nam je bačena na kičmu i leđa, kukove, rebra, živjeli smo zadnjih 20 godina s tim i ja kao predsjednik SDP-a dok gospodina nisam izbacio iz stranke, vrlo brzo”, rekao je Milanović dodavši da su mu onda drugi “produživali život”, a sad se “prave Toše” i ne znaju što se događalo.

Zaključio je da je to bila unaprijed organizirana pljačka grada i ustvrdio kako je to govorio odmah kad je Bandića izbacio iz stranke.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.