Prati nas

Show

Autentična

Nina Violić: ‘Mrzim stare babe koje dociraju, mladi nas ne trebaju slušati!’

U opširnom razgovoru za Novi list objasnila je zašto je nema na televiziji, ali i da mladi imaju pravo na vlastite pogreške.

Objavljeno

|

Nina Violić (foto: Sandro Bura)

“Mrzim stare babe koje dociraju mladima, nikada neću biti takva. Nikada! Želim učiti od mladih, želim biti cijeli život otvorena k novim energijama i budalaštinama svih vrsta. Mladi nas ništa ne bi trebali slušati. Ama baš ništa! Već sve po svom, bez obzira na posljedice”, izjavila je to glumica Nina Violić u razgovoru za Novi list.

Objasnila je i zašto rijetko daje intervjue: “Davno sam se maknula s televizije i to kad sam odustala od kviza ‘Najslabija karika’. To nije bio posao za mene, nisam htjela to raditi. Iako je lova bila daleko veća nego u kazalištu, ja sam izabrala potonje. Htjela sam glumiti, tada sam osjećala kako se moram opredijeliti, jer, da sam nastavila, ostala bih samo voditeljica. Danas me ne bi mučili ti problemi, ali, više me nitko ni ne zove kako bih nešto vodila, stoga – nema brige.”

Violić je rođena 15. ožujka 1972. u Rijeci. Glumu je diplomirala na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti 1994. Do danas je ostvarila mnogobrojne zapažene kazališne, filmske i televizijske uloge te bila višestruko nagrađivana. Bila je članica ansambla Teatra ITD od 1995. 2007., kada postaje članicom Zagrebačkoga kazališta mladih, a od 2014. godine prvakinja je Drame Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.