Prati nas

Vijesti

Po starom

Od danas se ponovno naplaćuje parkiranje oko zdravstvenih ustanova u Zagrebu

Objavljeno

|

foto: Jon Tyson/Unsplash

Od danas se ponovno uspostavlja kontrola i naplata parkiranja na javnim parkiralištima koja se nalaze u blizini zdravstvenih ustanova te u javnoj garaži KB Sveti Duh.

Privremeno ukidanje naplate, koje je na snazi bilo temeljem Zaključka od 28. listopada 2020., uvedeno je zbog tadašnjeg velikog opterećenja zdravstvenih ustanova u Zagrebu, priopćio je Grad.

S obzirom na povoljniju epidemiološku situacije u gradu i smanjene opterećenosti zdravstvenog sustava, Zaključak o privremenom ukidanju naplate parkiranja u blizini zdravstvenih ustanova čiji je osnivač Grad Zagreb i Republika Hrvatska, stavljen je van snage.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.