Prati nas

Vijesti

Ironija života

Na respiratoru je preminu radijski voditelj koji se izrugivao s cijepljenjem i mjerama

Objavljeno

|

Phil Valentine (foto: Facebook)

61-godišnji američki radijski voditelj Phil Valentine, koji se javno protivio nošenju maski i cijepljenju, preminuo je nakon tjedana borbe protiv bolesti COVID-19 u bolnici u Nashvilleu. Njegovu smrt je objavila radijska postaja na kojoj je radio SuperTalk 99.7 WTN.

“S tugom javljamo da je naš voditelj i prijatelj Phil Valentine preminuo. Molite za njega i njegovu obitelj”, objavio je radio. Američki mediji javljaju da je njegov brat Mark potvrdio da je uzrok smrti koronavirus.

Valentine je poznat po rugalici na račun pristaša cijepljenja. Pjesmu Vaxman spjevao je na melodiju pjesme Taxman koju su izvodili Beatlesi.

Dijagnozu je objavio 12. srpnja na Facebooku: “Da, glasine su točne. Imam koronavirus. Na žalost hejtera, čini se da ću se izvući. Ovo je zanimljivo iskustvo i o svemu ću vas izvijestiti kad se vratim u eter. Nadam se već sutra.”

U zadnjoj objavi na Facebooku od 16. srpnja izrugivao se s cjepivom Johnson&Jonhson proizvođača.

“Bog je poslao čudo u obliku cjepiva, on ga je odbio”, jedan je od komentara koje posjetitelji ostavljaju na njegovoj Facebook stranici. “Mentalno bolesnim ljudima pomagao je da budu još više mentalno bolesni”, dodao je drugi komentator.

“Žalim jedino respirator. Zamislite da ste spojeni na komad smeća kao što je bio Phill. Prvi put suosjećam s metalnim bipajućim predmetom”, stoji u nizu brutalno neumjesnih komentara Amerikanaca koji preminulom voditelji zamjeraju poticanje antivakserskih teorija koje su u konačnici mnoge koštale života.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.