Prati nas

Vijesti

Točno

Beroš: Antivakseri, negiranjem cijepljenja ne kažnjavate znanost i Vladu, već svoje bližnje i sugrađane

Krajnje je vrijeme da prekinemo ovaj začarani krug, pomognemo jedni drugima i osiguramo stabilan suživot s COVID-om, zaključio je ministar.

Objavljeno

|

Vili Beroš (foto: HDZ/Youtube)

U posljednja 24 sata zabilježeno je 816 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 4.156. Među njima je 457 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 57 pacijenata. Preminulo je šest osoba.

S obzirom na sve ozbiljniji porast broja novozaraženih i sve više osoba u kritičnom stanju, ministar zdravstva Vili Beroš uputio je poruku, kako kaže, antivakserima. “Ako je vaša odluka da se ne cijepite, ne dovodite i druge u bespotrebnu sumnju negirajući očite činjenice. Mi, čija je dužnost brinuti o zdravlju građana, pripremili smo sve da najučinkovitija zaštita bude dostupna svakom građanu Hrvatske”, napisao je na Twitteru.


“Negiranjem cijepljenja i mjera ne kažnjavate znanost, farmaceutsku industriju, Vladu, Stožer – kažnjavate prvenstveno sebe, bližnje i sugrađane. Krajnje je vrijeme da prekinemo ovaj začarani krug, pomognemo jedni drugima i osiguramo stabilan suživot s COVID-om”, zaključio je ministar.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP