Prati nas

Vijesti

Crna kronika

Priveden je biciklist osumnjičen za ubojstvo umirovljenika

Žrtva i nasilnik sukobili su se verbalno dok je žrtva šetala psa na puteljku uz Aveniju Marina Držića u Zagrebu.

Objavljeno

|

Prvomajski prosvjed 2018.
foto: Sandro Bura

U samo 24 sata pronađen je i priveden biciklist koji je na smrt izudarao 66-godišnjeg umirovljenika Željka P. dok je šetao psa zagrebačkim Krugama. Privođenju je prethodilo detaljno pregledavanje snimki nadzornih kamera i snimke koju su napravile radnice obližnjeg ureda koje su dovele do muškarca rođenog 1981. godine.

Prema neslužbenim informacijama, upravo je on nogama u glavu udarao nesretnog umirovljenika pa čak i dok je ležao na tlu, nakon čega je pobjegao. Zbog toga se sumnjiči za nanošenje teških tjelesnih ozljeda sa smrtnim ishodom 66-godišnjem umirovljenom vojnom licu.

Žrtva i nasilnik sukobili su se verbalno dok je žrtva šetala psa na puteljku uz Aveniju Marina Držića. Naime, umirovljenik je upozorio biciklista na neopreznu vožnju stazom, nakon čega se biciklist zaustavio, narsnuo na pješaka i nastavio ga cipelariti. na teren je izašla i Hitna pomoć, no žrtvi više nije bilo spasa.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.