Prati nas

Show

Sve će biti dobro

Mediji javljaju da Mišo Kovač ima upalu pluća, zbrinut je u splitskom KBC-u

Podsjetimo, Kovač je i prije mjesec dana bio hospitaliziran u splitskom KBC-u. Slobodnoj je tada potvrđeno da je 80-godišnja pjevačka legenda primljena na Kliniku za infektologiju splitske bolnice zbog visoke tjelesne temperature.

Objavljeno

|

Mišo Kovač (screenshot: CroRec)

Legendarni Mišo Kovač još nije dobro. Kako javlja Dalmatinski portal, potvrđena mu je upala pluća na splitskoj Pulmologiji, ali stanje nije zadovoljavajuće. 

Hitna pomoć prekjučer ga je iz Podstrane odvela u splitski KBC gdje je testiran i na koronavirus. Test je bio negativan, ali, nažalost, upala pluća se razvija.

Podsjetimo, Kovač je i prije mjesec dana bio hospitaliziran u splitskom KBC-u. Slobodnoj je tada potvrđeno da je 80-godišnja pjevačka legenda primljena na Kliniku za infektologiju splitske bolnice zbog visoke tjelesne temperature, a i loše se osjećao. Nakon obavljenih pretraga i testova, utvrđeno je kako Mišo, unatoč respiratornim poteškoćama, nije bio pozitivan na koronavirus.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.