Prati nas

Vijesti

Puljanka (61) prijetila je smrću profesorici Markotić, završila je iza rešetaka

Profesorica Alemka Markotić već je nekoliko puta bila meta prijetnji protivnika epidemioloških mjera. Uz to, doživjela je i napad tijekom televizijskog prijenosa uživo.

Objavljeno

|

Alemka Markotić (screenshot: N1)

Privedena je 61-godišnja žena iz Pule zbog prijetnji smrću članovima nacionalnog Stožera civilne zaštite i predsjedniku Vlade, a sudac istrage je osumnjičenoj nakon ispitivanja odredio istražni zatvor, izvijestila je Policijska uprava istarska.

Puljanki, za koju je policija kriminalističkim istraživanjem utvrdila sumnju da je počinila četiri kaznena djela prijetnje, sudac istrage je nakon ispitivanja odredio istražni zatvor u trajanju 30 dana. Osumnjičena je 17. studenog uputila prijeteću SMS poruku na broj mobitela jednog člana Stožera civilne zaštite RH.

Neslužbeno se doznaje da je prijetnje na mobitel primila članica Stožera i ravnateljica Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” dr. Alemka Markotić, a na njezin broj upućene su i ostale prijeteće poruke za druge članove Stožera i premijera. 

Oglas

Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je osim prijeteće poruke 17. studenoga osumnjičena Puljanka nezadovoljna odlukama nacionalnog Stožera civilne zaštite od 1. listopada do 5. studenoga poslala tri poruke koje su, prema navodima policije “kod članova stožera izazvale veliku uznemirenost i strah za njihovu osobnu sigurnost”.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.