Prati nas

Show

Champagne, champagne!

Tomašević objavio tko će Zagrepčane na Trgu uvesti u 2022. godinu

Ranije je kazao da će doček Nove godine na Trgu bana Jelačića najvjerojatnije biti održan, ali kako je moguće da zbog nepredvidivog razvoja epidemije, posebice za soj omikron, neke upute Nacionalnog stožera budu donijete u zadnji čas.

Objavljeno

|

foto: Sandro Bura

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević objavio je da će na Badnjak i Staru godinu radno vrijeme ugostiteljskih objekata bit će do 2 ujutro.

“To su odluke Stožera. Oni su ih obrazložili time da je stvar trenutno u opadanju što se tiče novozaraženih i da smo zaustavili vrhunac. Ovo je opuštanje pred novu situaciju koju ćemo vjerojatno imati u siječnju. Jasno je da ljudi moraju napuniti baterije i ja to vidim u tom smislu”, objasnio je.

“Što se tiče dočeka na Trgu bana Jelačića, što se tiče programa za Novu godinu tu će biti kvartet Zagrebačke filharmonije koji će svirati izvedbe grupe Queen i bit će grupa Psihomodo pop. Na frontalnom dijelu pred binom će biti dvostruka ograda”, dodaje.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.