Prati nas

Vijesti

2022!

Zagreb organizira doček 2022. godine na Trgu uz poštivanje epidemioloških mjera

Objavljeno

|

foto: Sandro Bura

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević razgovarao je s ministrom unutarnjih poslova i šefom Stožera civilne zaštite Davorom Božinovićem o organiziranju dočeka 2022. godine.

“Zagreb planira doček Nove godine na otvorenom, tako da će se on vjerojatno dogoditi. S obzirom na odluke Stožera, moguće da nešto bude u zadnji čas. Zagreb će imati doček na otvorenom, u skladu s epidemiološkim uputama. Dio Trga će biti ograđen i njega će se moći samo s COVID potvrdama”, kaže gradonačelnik Tomašević.

Sastavljanje programa je pri kraju, objavio je prvi čovjek metropole, dodajući da se ovih dana potpisuju ugovori. Vrijeme do kad će proslava trajati će “ovisiti o Stožeru”, kaže Tomašević.

Oglas

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.