Prati nas

Show

Nova karijera

Karmela Vukov-Colić postala je nova direktorica Turističke zajednice Dugog sela

Prije četiri godine ostavila je HRT na kojem je čak 31 godinu radila kao voditeljica i stekla titulu jednog od najomiljenijeg lica nacije. Odmah se posvetila svojoj strasti – kuhanju, a čak je i izdala kuharicu. Imali smo je prilike gledati i na kazališnim daskama, no sada je vrijeme za novi zaokret.

Objavljeno

|

Karmela Vukov Colić (screenshot: HTV)

Popularna televizijska i radijska voditeljica Karmela Vukov-Colić (53) ponovno je napravila zaokret u karijeri. Imenovana je direktoricom Turističke zajednice Grada Dugog Sela.

Naime, kako piše portal DugoSelo.info, sjednica na kojoj je odabrana nova direktorice je održana 3. ožujka 2022. godine, a mandat povjeren Vukov-Colić traje četiri godine.

Dodaje se kako direktorica zastupa Turističku zajednicu Grada Dugog Sela samostalno i pojedinačno, organizira i rukovodi radom i poslovanjem turističke zajednice, provodi odluke turističkog vijeća i u granicama utvrđenih ovlasti odgovoran je za poslovanje turističke zajednice i zakonitost rada turističke zajednice.

Karmela, inače, nije jedino televizijsko lice koje se okušalo u turističkim vodama. Nakon televizijske karijere, direktoricom turističke zajednice Makarske postala je i Hloverka Novak Srzić. Tu je funkciju obnašala od 2017. do 2021. godine.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.