Prati nas

Vijesti

Striž

Tomašević: Očekujem odgovore od NATO saveza

Izuzetno je nekorektno prema građanima Zagreba kad dio svjetskih medija izvještava da se tako velika vojna letjelica srušila u predgrađu Zagreba ili pored Zagreba. Ne, nije se srušila pored Zagreba, srušila se usred Zagreba, u gusto naseljenom području, kaže gradonačelnik.

Objavljeno

|

Tomislav Tomašević (foto: Zagreb.hr)

Još uvijek traje iskopavanje bespilotne letjelice sovjetske proizvodnje koja se je u četvrtak navečer srušila pored Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu. Prema dostupnim informacijama, crna kutija je pronađena. Vađenje letjelice duge više od 14 metara i teške oko 6 tona počelo je jučer i to s posebnim oprezom, budući da se u obzir uzima i mogućnost da u njenom tijelu postoji eksploziv.

“Nije mi jasno kako je moguće da velika vojna letjelica za vrijeme rata u Europi leti i sruši se usred glavnog grada jedne NATO članice. Očekujem od NATO-a odgovor na ovo pitanje”, objavio je na službenoj gradskoj stranici gradonačelnik Tomislav Tomašević.

“Izuzetno je nekorektno prema građanima Zagreba kad dio svjetskih medija izvještava da se tako velika vojna letjelica srušila u predgrađu Zagreba ili pored Zagreba. Ne, nije se srušila pored Zagreba, srušila se usred Zagreba, u gusto naseljenom području! Ovaj opasni incident itekako je ugrozio građane Zagreba i zahtjeva ozbiljne odgovore. Zahvaliti možemo samo sreći da se letjelica srušila na zelenoj površini i da nitko nije stradao”, kaže Tomašević.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.