Prati nas

Vijesti

Banski dvor

Plenković: Sretan Uskrs, brinimo o opstanku hrvatskog naroda

U uskršnjoj čestitci premijer Andrej Plenković pozvao je na solidarnost s ukrajinskim narodom, ali i ukazao na nužnost demografske revitalizacije Hrvatske.

Objavljeno

|

Plenković obećao veće mirovine.
Andrej Plenković (screenshot: HDZ/Youtube)

Premijer Andrej Plenković čestitao je građanima Uskrs. “U svjetlu najvećeg kršćanskog blagdana, svima želim sretan Uskrs, uz obilje zdravlja, mira, ljubavi i obiteljskog zajedništva”, naveo je.

“Posebno smo u mislima i solidarni s najpotrebitijima u našem društvu, kao i sa svima koji su u uvjetima rata i agresije na Ukrajinu suočeni s ugrozom vlastitog života i slobode kao temeljnih ljudskih vrijednosti.”

“Snaga Kristova uskrsnuća podaruje nam vjeru i nadu za svladavanje svih teškoća i izazova s kojima se suočavamo, kao i izgradnju boljeg međusobnog razumijevanja i uvažavanja u našem društvu. Osobito smo pozvani brinuti se o budućnosti i opstanku hrvatskog naroda, za koji je ključan preduvjet demografska revitalizacija zemlje.”

“Neka vam domovi budu ispunjeni mirom i blaženstvom. Uime Vlade i osobno želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs!” stoji u premijerovoj uskršnjoj čestitci građanima.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.