Prati nas

Ljubav

Zaljubljeni

Talijan zaprosio svoju 56 godina stariju djevojku, kažu da imaju sjajnu kemiju

Mladenka je na TikToku pokazala prsten kojim ju je Giuseppe zaprosio, a zlobnicima poručuje da njih dvoje imaju sjajnu kemiju.

Objavljeno

|

screenshot: TikTok

Kažu da prava ljubav ne poznaje godine, a jedan par iz Italije dokazuje to razlikom od 56 godina. Naime, devetnaestogodišnji Giuseppe D’Anna na društvenim je mrežama otkrio da je zaprosio svoju djevojku koja ima 76 godina.

Snimka koja prikazuje strastveni poljubac talijanskog para okruženog gomilom balona u obliku srca postala je viralna na internetu. La nostra promessa stoji uz objavu što na talijanskom znači “naše obećanje”. Drznicima koji su se usudili kritizirati ih zbog razlike u godinama, a ona je tolika da bi mu zaručnica mogla biti baka, Giuseppe odgovara: “Moja ljubav je prelijepa!”

Ipak, nisu svi komentari negativni. Dio tiktokera podržava ovu nesvakidašnju ljubav i poručuje: “Ne slušajte ovaj govor mržnje. Ljubite one koji vas čine sretnima i volite one koji su pravi izbor za vas.” Drugi pak pokušavaju biti duhoviti navodima kako je sigurno da će se gospođa udati iz ljubavi, a ne zato što je trudna.

Par, čini se, uživa u pozornosti javnosti pa neumorno izbacuju nove video poruke u kojima potvrđuju svoju ljubav. Poput one na kojoj se ljube dok u pozadini svira pjesma Cant Take My Eyes Off You. Neke od njihovih objava pogledajte u nastavku.

@milina_gatta

Good morning ?Instagram _peppe_danna_??

♬ ily (i love you baby) – Surf Mesa
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.