Prati nas

Show

I da nije premlad!

Neda Ukraden o idealnom muškarcu: Treba znati kada udariti šakom o stol i da mu se mogu diviti!

Uz svu tu moju vitalnost, energiju, oduševljenje i entuzijazam, što čovjek može više poželjeti, sem zdravlja? Da što duže uživam u svojoj pjesmi i svojoj obitelji je moja najveća i jedina želja, kaže pjevačica.

Objavljeno

|

Neda Ukraden (foto: Instagram)

Pjevačica Neda Ukraden već dugo je sama, a kako stvari stoje, taj status će se promijeniti u bliskoj budućnosti. Naime, pjevačica je riješila pronaći partnera sa kojim će dijeliti dobro i zlo. Otkrila je za Express.ba da su joj se udvarali muškarci svih uzrasta.

“Dopadala sam se i mlađima i starijima. Ne bih takvu razliku da sam ga mogla roditi. Ne znači da je to sad vrhunska moralna misao, ali ne bih voljela nekome biti mama”, kaže Neda i otkriva kakvog bi muškarca voljela imati pored sebe.

“Svako doba u kome sam se nalazila imalo je svoje prednosti i mane. Sad bih tražila nešto drugačije. Zrelost nosi drugu vrstu razmišljanja. Mora biti veoma, veoma interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspješan, da nije iskompleksiran, da je čovjek koji zna i šta je dobro vino, i kvalitetno jelo, i lijep cvijet, i podrška, i kompliment… I da zna kad treba udariti šakom o sto! Sve ovo je uvjet svih uvjeta. Boja očiju i visina potpuno su nebitni”, kazala je pjevačica kojoj često tepaju da je najseksi baka Balkana.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.