Prati nas

Vijesti

Crna kronika

Slavonka (60) na internetu upoznala ‘kirurga’ pa ostala bez 100.000 kuna

Nepoznata osoba tražila ju je financijsku pomoć nakon čega mu je 60-godišnjakinja u tri navrata uplatila više od 100.000,00 kuna.

Objavljeno

|

Ilustracija (foto: Avin Ezzati/Unsplash)

Policijska uprava osječko-baranjska izvijestila je o još jednoj prijevari putem interneta u kojoj je 60-godišnja žena ostala bez znatnog iznosa novca.

U vremenu od 7. listopada 2021. godine do 6. kolovoza ove godine, 60-godišnjakinja je putem društvene mreže “Facebook” i aplikacije “WhatsApp” komunicirala s nepoznatom osobom koja joj se lažno predstavljala kao kirurg.

Tijekom daljnje komunikacije nepoznata osoba tražila ju je financijsku pomoć nakon čega mu je 60-godišnjakinja u tri navrata uplatila više od 100.000,00 kuna. Protiv prevaranta slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku, poručila je Policijska uprava osječko-baranjska.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.