Prati nas

Vijesti

Iskreno

Zdravko Škender: Jedva živim od mirovine, žalosno je da u domovini nemam kruha

Rastavljen sam nesretno. Živim trenutačno sam. Imam osobu s kojom bih želio ostariti, ali ne možeš se jednostavno odlučiti, kaže pjevač.

Objavljeno

|

Zdravko Škender (screenshot: Youtube)

Popularni hrvatski pjevač Zdravko Skender posljednjih je godina malo u medijima, no to ne znači da je ostavio pjevačku karijeru. “Imam nastupa, ali ne onoliko koliko si priželjkujem i koliko sam zaslužio”, izjavio je za RTL. Zbog sve manje gaža upao je i u financijske probleme i nije siguran hoće li se u skorije vrijeme, ako se nešto ne promijeni, moći tek lako iz toga izbaviti.

“Još uvijek pjevam iz ljubavi, ne zbog novca. Pjevam zaista iz srca. Iako, ne mogu reći, novac je svakome potreban. U strahovitoj sam krizi. Nemam velika primanja, imam mirovinu, ali to je toliko smiješno da jedva od toga živim dok platim režije i hranu. Što se tiče nastupa, problem je hiperprodukcija, puno je glazbenika, danas se ne gleda više kvaliteta. Ne gleda se kako tko pjeva, nego se gaže dobivaju po tome tko negdje ima vezu. Trenutačno mi nitko ne pomaže, ne znam kako ću izaći iz financijske krize. Tijekom karijere nisam stekao neka velika bogatstva nažalost jer sam sve uložio u obitelj, njihovo odrastanje…”, rekao je.

“Ponekad se pitam odakle mi ta snaga i volja, ali to je glazba, to je moj svijet, to sam ja. Volio bih da mi ljudi daju priliku jer sam ipak glazbom proputovao svijet. Žalosno je da u domovini nemam kruha. Bilo bi mi drago da se to promijeni”, kaže pjevač.

Iako rastavljen, Škender nije zatvorio vrata ljubavi. “Rastavljen sam nesretno. Živim trenutačno sam. Imam osobu s kojom bih želio ostariti, ali ne možeš se jednostavno odlučiti. Imam stroge kriterije, bez obzira na godine koje imam, ali žene gledam iz drugog ugla. Gledam unutarnju ljepotu, ali bitna mi je vanjska ljepota. Dalmatinac sam, volim sve što je ‘lipo’, pogotovo žene. U svakom slučaju sam previše izbirljiv. To je vjerojatno jedan od razloga zašto sam još uvijek sam. Optimist sam. Razmišljam pozitivno i znam da će ljubav doći”, zaključio je za RTL.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.