Prati nas

Vijesti

Ne mari za pravila

Pažanka (60) često ugrožavala sigurnost u prometu pa završila iza rešetaka

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama privremeno joj je oduzet automobil.

Objavljeno

|

Do kada se može položiti vozački?
foto: Pixabay

U blizini mjesta Dinjiška na otoku Pagu, policija je u kontroli prometa sinoć oko 22:45 zaustavila automobil bez registarskih oznaka kojim je upravljala 60-godišnjakinja.

Daljinom kontrolom, navode iz PU zadarske, utvrdili su da joj je istekla vozačka dozvola prije više godina, a u prometu je sudjelovala s neregistriranim automobilom bez važeće prometne dozvole. Policijski službenici su je priveli s obzirom na to da je riječ o višestrukoj recidivistkinji takvih prekršaja te je privedena u službene prostorije policije, javlja RTL.

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama privremeno joj je oduzet automobil te je jučer zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uz Optužni prijedlog prepraćena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru, Stalna služba u Pagu gdje joj je određena mjera zadržavanja u trajanju od 8 dana, nakon čega je predana u Zatvor u Zadru.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.