Prati nas

Show

Oporavlja se

Tereza Kesovija: Jača sam od streptokoka! Ovo je najbolja bolnica južno od Beča!

Liječnici su joj prepisali lijekove i ležanje na način da joj desna noga bude u povišenom položaju.

Objavljeno

|

Tereza Kesovija (screenshot: Dallas Records/Youtube)

Nakon izlaska iz bolnice, proslavljena hrvatska pjevačica Tereza Kesovija poslala je emotivnu poruku zabrinutim obožavateljima koji su danima strepili nad njenim zdravljem.

“Svi ste me dirnuli iskrenom brigom i brojnim lijepim željama. Ja sam u svojoj kućici zahvaljujući najboljoj bolnici u ovom dijelu Europe – južno od Beča i požrtvovanom i stručnom osoblju na čelu sa prof. dr. Alemkom Markotić. Jača sam ja od streptokoka. Sve vas volim!” napisala je Tereza na Instagramu.

Kako smo jučer doznali, na liječenje u zagrebačku Kliniku za zarazne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” prijavila se tek kada je bol postala već nepodnošljiva i kada zbog nje više nije uspijevala zaspati. Mučila ju je jaka upala potkožnog tkiva na desnoj nozi. Liječnici su joj prepisali lijekove i ležanje na način da joj desna noga bude u povišenom položaju.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.