Prati nas

Vijesti

Crna kronika

Uhićene dvije maloljetnice, sumnja se da su ubile baku

Navodno su unuke i neimenovani maloljetnik zajedno konzumirali alkohol te je je došlo do svađe između maloljetnica i bake, nakon čega su je one ugušile.

Objavljeno

|

Umirovljenica ukrala epilator
foto: Gerd Altmann/Pixabay

Prema, za sada, neslužbenim informacijama, u Sarajevu je ubijena starija ženska osoba, javlja Dnevni Avaz. Za njeno ubojstvo sumnjiče se maloljetne unuke.

Uhićen je i maloljetnik koji je bio prisutan u istoj prostoriji gdje se dogodio zločin. Navodno su zajedno konzumirali alkohol te je je došlo do svađe između maloljetnica i bake, nakon čega su je one ugušile. U prvi mah mislilo se da je riječ o prirodnoj smrti, no obdukcija je pokazala da je riječ o ubojstvu. Potvrdio je to i Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo.

Neslužbeno, Avaz doznaje, u tijeku je saslušanje maloljetnika. Njegov branitelj tvrdi da maloljetnik nije sudjelovao u ubojstvu, no bio je na mjestu događaja.

Oglas

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.