Prati nas

Mozaik

Nogometna groznica

Hrvati izdvajaju vrtoglave sume za jedan dan na katarskim tribinama, inflaciji i besparici usprkos

I sutra će put Dohe iz Splita krenuti čarter s navijačima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Tako će se našim navijačima na tribinama pridružiti njih još 170.

Objavljeno

|

Koliko kpšta karta za Katar?
screenshot: Youtube

Usprkos alarmantnim vijestima o rastućem siromaštvu, malim plaćama i mirovinama, hrvatski građani ne štede kad je riječ o gledanju hrvatske nogometne reprezentacije iz prvih redova. Naime, posljednjih dana traži se karta više za čarter let prema Kataru.

Prema podacima putničkih agencija, osnovni trošak praćenja utakmice Vatrenih i Brazila, iznosio je od 11.000 do 15.000 kuna, što je uključivalo let, transport do i od stadiona te pratnju na putu, ali bez noćenja, pića i hrane. Cijene noćenja u hotelu iznosile su prije Mundijala oko 2.300 kuna po osobi pa je za očekivati da su danas višestruko veće.

I sutra će put Dohe iz Splita krenuti čarter s navijačima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Tako će se našim navijačima na tribinama pridružiti njih još 170. Prema dostupnim podacima, cijena tog aranžmana je 13.411 kuna. U to je uključena i ulaznica po cijeni od 2.938 kuna za susret polufinala između nogometnih momčadi Hrvatske i Argentine, koji se igra sutra u 20 sati po našem vremenu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.