Prati nas

Show

Iznenadna sreća

Glumica rodila u 56. godini: Mislila sam da je liječnik lud kad je rekao da sam trudna

Nakon što je u rujnu prošle godine objavila da je trudna, našla se na meti zlobnih komentatora na društvenim mrežama.

Objavljeno

|

Do kada žena može zatrudnjeti?
Claudia Raia (screenshot: Youtube/Casa GNT)

Mislila je da se liječnici šale kad su joj rekli da napravi test na trudnoću. No pokazalo se da je Claudia Raia zatrudnjela u 55. godini – prirodnim začećem, unatoč dobi. Prvi je put postala majkom prije 20 godina i ni sanjala nije da će u šestom desetljeću života mijenjati pelene malenom Luci rođenom 11. veljače ove godine.

Ova brazilska glumica udana je za kolegu  Jarbasa Homema de Mella i ovo je njihovo prvo zajedničko dijete. Claudijina djeca Enzo Celulari (25) i Sophia Raia (20) iz prethodnog su braka.

Da bi stvar bila bolja, Claudia je zamrznula svoje jajne stanice u 48. godini, ali su joj liječnici rekli da je ušla u menopauzu u 50. godini i da nema nade za još jedno dijete. Sa suprugom je 2021. godine bezuspješno pokušala umjetnu oplodnju i već su se bili pomirili da nikada neće imati zajedničko dijete.

Nakon što je u rujnu prošle godine objavila da je trudna, našla se na meti zlobnih komentatora na društvenim mrežama. “Molim vas, imajte više empatije”, poručila je gledateljima u jednoj televizijskoj emisiji tijekom koje je odgovarala na pitanja o svojoj trudnoći.

Iznimno je rijetko da žene starije od 50 godina zatrudne prirodnim putem, a trudnica u dobi od 35 klasificira se kao gerijatrijska trudnica.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.