Prati nas

Mozaik

Televizija

Povratak veteranke: Sanja Doležal opet će voditi svoj talk show

Od sredine 2004. do kraja 2005. godine snimila je čak 364 emisije jednosatnog talk showa koji je, također, nosio njeno ime – Sanja.

Objavljeno

|

Sanja Doležal kuhanje
Sanja Doležal (screenshot: Kuhari/Youtube)

Sanja Doležal, omiljeno lice s malih ekrana, ulazi u novi televizijski projekt. Kako je objavila Nova TV, kao idealan uvod u vikend petkom, u IN magazinu emitirati će talk show Sanje Doležal pod nazivom ”Iskreno sa Sanjom”.

Sanja će u studiju ugostiti brojne poznate osobe, ali i one javnosti nepoznate koje imaju zanimljivu priču. Oni će s gledateljima podijeliti svoja mišljenja o ljubavi, zdravlju i ljepoti, javnim nastupima, novim počecima i svemu onome što nam se događa u životnoj svakodnevnici.

Podsjetimo, Doležal je iznimno iskusna u ovom formatu. Od sredine 2004. do kraja 2005. godine snimila je čak 364 emisije jednosatnog talk showa koji je, također, nosio njeno ime – Sanja, a emitirao se na tada mladom RTL-u. Emisija je postigla veliki  uspjeh i bila je proglašena jednom od najboljih emisija u kategoriji  talk-showa. Osvojila je nominaciju za TV Nagradu Večernjeg lista 2005. i 2006.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.