Prati nas

Show

Vruće joj je!

Drew Barrymore pred kamerama doživjela prvi valung, Jennifer Aniston joj priskočila u pomoć

Otvoreniji razgovor o ovakvim iskustvima mogao bi pomoći da se detabuizira menopauza i vrijeme koje joj prethodi, a glumičino iskreno i hrabro priznanje vlastitog neočekivanog valunga u televizijskom programu sigurno doprinosi tomu.

Objavljeno

|

Drew Barryimore doživjela valunge
screenshot: Drew/Youtube

Glumica i voditeljica Drew Barrymore (48) imala je važnu “premijeru“ u nedavnoj epizodi svoje emisije Drew u kojoj su joj gosti bili kolege Jennifer Aniston i Adam Sandler.

Voditeljica talk showa pozvala je ovaj dvojac u emisiju kako bi govorili o nadolazećem Netflixovom nastavku filma Murder Mystery, no usred snimanja skinula je sako i priznala da osjeća navalu vrućine.

“Tako mi je vruće. Mislim da imam svoj prvi valung! Tako mi je drago da je ovaj trenutak snimljen”, kazala je uz smijeh dok joj je dugogodišnja prijateljica Aniston namještala mikrofon. “Osjećam se tako počašćeno!” uzviknula je Aniston. Sandler se pridružio, našalivši se da će Barrymore uskoro iskusiti i nalete intenzivnog bijesa i promjene raspoloženja.

Ranije ovog mjeseca, Barrymore je razgovarala s Gayle King o perimenopauzi i valunzima, za koje je zvijezda filma Never Been Kissed tada rekla da ih nije osjetila. “Ponekad možeš iskusiti kapajući, mokri znoj. To se može dogoditi u najnepovoljnijem trenutku”, rekla je proročki King podijelivši životnu epizodu u kojoj je valung doživjela tijekom poziranja fotografima na crvenom tepihu.

Otvoreniji razgovor o ovakvim iskustvima mogao bi pomoći da se detabuizira menopauza i vrijeme koje joj prethodi, a glumičino iskreno i hrabro priznanje vlastitog neočekivanog valunga u televizijskom programu sigurno doprinosi tomu.  Pogledajte kako je sve to izgledalo:

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.