Prati nas

Show

Životna radost

Ljubila je Šukera, a sada je postala majka u 69. godini života

Obregón je u Hrvatskoj najpoznatija po vezi s bivšim nogometašem i predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Davorom Šukerom.

Objavljeno

|

Ana Obregon i Davor Šuker
Ana Obregón (screenshot: MASPI TV/Youtube)

Kada se činilo da Ani Obregón ništa neće vratiti sreću nakon što joj je prije tri godine od raka preminuo sin Aless Lequio, u njen je život ušlo novo dijete. Naime, poznata španjolska voditeljica, glumica i osoba s crvenog tepiha postala je još jednom majka i to u 69. godini života.

Djevojčica je, ekskluzivno piše magazin Hello!, rođena 20. ožujka, dva dana nakon glumičina rođendana, surogat majčinstvom u američkom Miamiju. Bolnicu je napustila u invalidskim kolicima s kćeri u naručju i u pratnji medicinske sestre. No kolica su tu bila samo zbog bolničkog protokola.

S najnježnijim, najširim osmijehom na ovom svijetu, odjevena u bijelo, Ana se po izlasku iz bolnice s kćeri zaputila u stan u Miamiju s pogledom na more koji će im biti prva adresa, javlja Hello!.

Djevojčica je začeta u lipnju 2022., u istom mjesecu kada je Aless trebao napuniti 30 godina. Sve je bilo u tajnosti i samo su njezini najbliži znali da je na putu beba koja će vratiti radost u obitelj glumice i voditeljice.

Obregón je u Hrvatskoj najpoznatija po vezi s bivšim nogometašem i predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Davorom Šukerom. “Nikad se nisam udavala, ali Šuker me jednom zaprosio. Bili smo na romantičnoj večeri u Madridu kad me u čaši vina dočekao dijamantni prsten. Kako nisam odmah primijetila blještavilo na dnu čaše, nagnula sam je, a prsten mi je zaglavio u grlu. Pa kako sam to mogla pretpostaviti? Već smo gotovo krenuli na hitnu… Nakon takvog iskustva, tko bi se normalan htio vjenčati”, rekla je svojevremeno Ana.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.