Prati nas

Vijesti

Šokantno!

Marian (76) iskopao majku iz groba, biciklom je odvezao kući i posjeo pred televizor

Vjerojatno je čovjek odmah nakon sahrane iskopao tijelo majke i mumificirao ga, kazuju službeni izvori.

Objavljeno

|

Držao mrtvu majku u stanu
ilustracija: S. Bura/mj

Ožalošćeni sin koji je mumificirao tijelo svoje majke i postavio ga na kauč ispred televizora u obiteljskoj kući, a nakon što ju je iskopao iz njezine grobnice, suočava se s kaznom zatvora piše Daily Mail. Jezivu je situaciju otkrio šogor 76-godišnjeg čovjeka, koji ga je posjetio u gradu Radlinu na jugozapadu Poljske.

Primijetivši da se muškarac neobično ponaša i da “kao luđak tumara oko kuće”, šogor je odlučio pozvati hitnu pomoć. A pripadnici hitne pomoći su u kući otkrili prizor poput onoga iz filma Psiho – žensko mumificirano tijelo koje leži na kauču na hrpi novina koje na sebi imaju datume iz 2009. godine.

Glasnogovornica policije, Małgorzata Koniarska, rekla je: “Dobili smo prijavu u vezi s otkrivanjem tijela. Policajci su otišli u Ulicu Rogozina u Radlinu. U dijelu kuće koja pripada starijem čovjeku, otkriveno je mumificirano tijelo.” “Prema sadržaju DNK, mumificirano tijelo je žensko, pripada Jadwigi L., koja je umrla u siječnju 2010. godine”, kazala je Joanna Smorczewska iz Državnog odvjetništva.

Utvrđeno je da je grob Jadwige L., gdje je sahranjena 16. siječnja 2010., prazan. Vjerojatno je čovjek odmah nakon sahrane iskopao tijelo majke i mumificirao ga, kazuju službeni izvori. Marian L. koji živi samo 300 metara od groblja, vjerojatno je mrtvo majčino tijelo odvezao kući na biciklu.

Šef državnog odvjetništva Marcin Felsztyński dodao je: “Sve ukazuje na to da je čovjek morao koristiti neke kemikalije za mumificiranje tijela. Miris naftalina bio je primjetan.” Unatoč svemu, tijelo je navodno bilo u “savršenom stanju”.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.