Prati nas

Ljubav

Ne želi i gotovo!

Diane Keaton (77), sretna i neudana – muškarci je više ne zanimaju

Iako je bila u vezama s najvećim frajerima Hollywooda, romantika jednostavno nije visoko na glumičinom popisu prioriteta. Umjesto toga provodi vrijeme u potrazi za drugim strastima, okružena ljudima koje voli.

Objavljeno

|

Diane Keaton ne želi udaju
Diane Keaton (screenshot: Elen/Youtube)

Glumica Diane Keaton ima vrlo dugu i impresivnu karijeru, što ne iznenađuje s obzirom na njen šarm, ljepotu, britkost i humor. Zahvaljujući sretnom spletu okolnosti, bila je u romantičnim vezama s najpoželjnijim muškarcima Hollywooda. No nije prigrlila običaj nizanja vjenčanja i razvoda pa je i sada u 78. godini života – neudana. Dapače, jasno kaže da se ni namjerava udavati te da ju muškarci više uopće ne zanimaju.

Svi ti klasični holivudski komadi

Besprijekornu karijeru započela je 1970. godine i od tada je ostala jedna od najvećih zvijezda filmske industrije. Upravo su je zajednička snimanja zbližila s mnogim kolegama. Tako su ona i Woody Allen postali ljubavnici nakon što su se sreli na audiciji za njegov brodvejski komad “Play It Again, Sam” 1969. godine. Imala je i dugu turbulentnu vezu s Alom Pacinom koja je započela tijekom snimanja filma “Kum 2” (1974.) i trajala je s prekidima do 1990. godine.

Tijekom snimanja romantičnog filma “Crveni” (1981.), Keaton se upustila u romansu s kolegom Warrenom Beattyjem, iako nije dugo trajala. Čak se i nagađalo da je imala aferu s Keanuom Reevesom, koji je 18 godina mlađi od nje. 2006. godine lakonski je rekla Oprah: “Udat ću se za njega. Sviđaju mu se starije žene.” Međutim, nikada nije potvrđeno niti opovrgnuto da su se njih dvoje ikad upustili u romantičnu vezu.

Ne haje za romantiku

Još 2019. godine, Keaton su pitali izlazi li ikada na spojeve. Njezin odgovor bio je iskren i jasan. “Ne izlazim na spojeve”, rekla je. “Nikad. Sve jasno?”, nastavila je. “Razjasnimo to. To je važno. Nisam bila na spoju, rekla bih, 35 godina. Nema spojeva.” Objasnila je da ima mnogo muških prijatelja s kojima je vrlo bliska, ali više voli zadržati stvari na platonskoj razini. Sretna je sama, a takva namjerava i ostati.

Glumica Lisa Kudrow jednom je pitala Keaton zbog čega točno ne želi brak, unatoč tome što je bila u dugim romantičnim vezama. Jedan od razloga koje je navela je njezina majka. “Ona je uvijek bila tu, a otac je uvijek radio. Dobro sam vidjela koliko je toga majka žrtvovala”, nastavila je. “Osjećam da je izabrala obitelj umjesto svojih snova. A bila je najbolja majka, ali mislim da je ona razlog zašto se nisam udala. Nisam željela žrtvovati svoju neovisnost.” Šaljivo je objasnila da je još jedan razlog taj što je nitko nikada nije zaprosio.

Romantika jednostavno nije visoko na glumičinom popisu prioriteta. Umjesto toga provodi vrijeme u potrazi za drugim strastima, okružena ljudima koje voli. Prije svega, to uključuje njezinu posvojenu djecu, kćer Dexter i sina Dukea. Djeca su odrasla i napustila su gnijezdo, što Diane ostavlja još više vremena za istraživanje interesa, uključujući brigu o psu Reggieju i istraživanje ljubavi prema fotografiji.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.