Prati nas

Show

Mama-baka

Još jedna beba? Obregon (68): Sretna sam, skinula sam crninu

Obregon je istaknula da ima dobar odnos s bivšim suprugom Alessandrom Lequiom, talijanskim playboyem plemićkog porijekla. Uskoro će mu predstaviti unuku.

Objavljeno

|

Ana Oregon, surogat majka
Ana Obregon (screenshot: Hola!)

Ana Obregon (68) i dalje privlači pažnju javnosti nakon što je nedavno postala posvojiteljica bebe koja joj je, tehnički gledano, unuka. Mala Ana Sandra došla je na svijet u Sjedinjenim Državama zahvaljujući surogat majci, a začeta je sjemenom Anina sina Alessa koji je preminuo prije tri godine nakon duge borbe s rakom.

Španjolska voditeljica i glumica završila je knjigu koju je njen sin počeo pisati i u Miamiju čeka na povratak u domovinu. No, kako stvari stoje, nikamo joj se ne žuri. Za Telecinco je kazala da se osjeća sretnijom no ikad, a nije ni demantirala informacije da čeka još jednu bebu kojoj će postati “mama-baka”.

“Hoće li biti brata ili sestre za Anitu?”, pitala je voditeljica, a Obregon joj je bez razmišljanja odgovorila: “Polako, polako, vidjet ćemo.” U prilogu koji je emitirao Telecinco vidi se kako Anu u Miamiju prati najbolja prijateljica, ujedno i njena agentica, Susana Uribarri.

“Skinula sam crninu, neka ljudi primijete, iako i dalje osjećam bol zbog smrti sina”, kazala je Obregon, odjevena u cvjetnu haljinu s osmijehom od uha do uha. “Anita je pravno moja kći, ali genetski je Alessova kći. Tako da ne znam kako će me zvati. Možda Bella, kao što je moj sin zvao svoju baku”, izjavila je.

Uostalom, nije ni važno kako će je zvati. Važno je da će biti okružena ljubavlju bake i djeda i mnogobrojnih stričeva. Naime, Obregon je u drugom prilogu istaknula da ima dobar odnos s bivšim suprugom Alessandrom Lequiom, talijanskim playboyem plemićkog porijekla. Uskoro će mu predstaviti unuku, dodaje, a sastat će se i s bivšom partnericom pokojnog sina Carolinom Monje.

Drugi mediji pak javljaju da je Monje sretno zaručena te da nema namjeru sastajati se s Obregon, budući da joj to otvara rane koje još nisu zacijelile.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.